BSO / NSO

Kom met de BSO/NSO naar het museum en ontdek meer van de wereld! Tropenmuseum Junior biedt tijdens de weekenden en schoolvakanties begeleide programma’s aan. Bij een begeleid bezoek wordt de groep ontvangen door een museummedewerker die het programma verzorgt.

Reserveren

Om aanspraak te kunnen maken op de voordelige entreeprijs is reserveren verplicht. Wij raden aan minimaal 4 weken van tevoren te reserveren via reserveren@tropenmuseum.nl of per telefoon via 088 0042 840. Reserveer je niet, dan betaal je de reguliere entreeprijs. BSO-programma’s zijn te reserveren op doordeweekse dagen tijdens de vakantie en/of in het weekend.

Ziezo Marokko
Het vliegtuig staat klaar, instappen maar! Je gaat op reis met Esmaa, Fatima, Nasrdin en Yousef. Zij laten je meemaken wat ze zelf ontdekt hebben in Marokko, het land van hun ouders.
Kinderen van 6 tot 13 jaar gaan met de begeleiders op reis met een eigen paspoort. Je maakt een spannende reis door de medina - een doolhof van straatjes – en een busreis dwars door Marokko. Je gaat aan de slag met mozaïek, kalligrafie, mode of keukengeheimen. Je speelt een spel dat eindigt met een vraag. De groep ontmoet een gids die hen persoonlijk begeleidt.
Kinderen van 4 tot 6 jaar gaan met de eigen BSO-begeleider(s) op pad. De kinderen gaan bouwen aan de kasba, doen het ezelspel, maken een busreis en gaan puzzelen met mozaïekpatronen. 

 

  • Voor wie: 4 tot 6 jaar (max.10 kinderen) 6 tot 13 jaar (max.15 kinderen)
  • Tijden: aanvang vliegreis 12.00 uur of 13.00 uur. Wees op tijd!
  • Tijdsduur: naar wens, ca. 60 minuten
  • Voorbereiding: meer info? Klik hier. In de museumwinkel is het voorleesboek ‘Mijn opa de trekvogel’ te koop, leuk om voorafgaand aan het bezoek voor te lezen
  • Prijs: max. 10 kinderen € 45,- en max. 15 kinderen € 70,-  incl. entree Tropenmuseum, begeleiders gratis entree
  • Let op: Er kunnen 25 kinderen tegelijkertijd deelnemen waarbij max. 10 kinderen onder de 6 en max. 15 kinderen boven de 6 jaar oud zijn.
Overige programma's in het Tropenmuseum

Kijk hier voor een volledig overzicht van alle onderwijsprogramma's in het Tropenmuseum. 

Reserveren is noodzakelijk

Reserveer jouw tickets online

Een bezoek aan ZieZo Marokko is alleen mogelijk door deelname aan een Familiereis of Juniorreis.
Wees zeker van een plek en reserveer vooraf online.

ZieZo Marokko is alleen geopend in het weekend en op alle dagen van de schoolvakanties.

Meer informatie:
088 - 0042 840 | reserveren@tropenmuseum.nl
(di. t/m vrij. 10.00 - 17.00 uur)