Groep 3 t/m 8: ZieZo Marokko

In Tropenmuseum Junior staat een vliegtuig voor je klaar. Stap in, riemen vast en op naar… Marokko!

Onderweg maak je kennis met Esmaa, Fatima, Nasrdin en Yousef. Zij laten je meemaken wat ze zelf ontdekt hebben in Marokko, het land van hun ouders. Ze geven tips bij wie je langs moet gaan, wat je kunt zien, proeven of doen. Volg hun spoor door de medina - een doolhof van straatjes - en maak een busreis dwars door Marokko. Ga aan de slag met mozaïek, mode, kalligrafie of keukengeheimen. Als herinnering maken we met elkaar een ZieZo Marokko-filmpje om aan iedereen door te sturen. Reis mee en laat je verrassen!

“Leerlingen gaan zelf aan de slag met mozaïek, mode, kalligraffiti, thee en koekjes”
  • Voor wie: groep 3 t/m 8
  • Tijdsduur: 105 minuten
  • Prijs:
    € 150,- per klas (30 leerlingen) + € 3 per leerling (boek + materiaalkosten)
    € 275,- voor 2 samengevoegde klassen (60 leerlingen) + € 3 per leerling (boek + materiaalkosten)
  • Periode: vanaf 17 oktober 2015
  • Maximaal: 60 leerlingen (2 klassen)*
  • Vervoer: Lees meer over voordelig vervoer naar de tentoonstelling met touringcar of OV

*Heeft u meer leerlingen? Bel ons voor een programma op maat:
088 - 0042 840 (dinsdag t/m donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur)

Kerndoelen
  • 9: mondeling onderwijs
  • 37, 38, 49: oriëntatie op jezelf en de wereld
  • 56: kunstzinnige oriëntatie
Lesmateriaal

Related files

Reserveren onderwijs

Wilt u een reservering maken voor uw klas? Dat kan via het online reserveringsformulier.
Of via reserveren@tropenmuseum.nl of 088 - 0042 840 (di. t/m vrij. 10.00 - 17.00 uur)