Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van tentoonstellingen, activiteiten en nieuws van Tropenmuseum en Tropenmuseum Junior.

•  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  • Algemeen: nieuws over tentoonstellingen, activiteiten, museumshop en collectie. Verschijnt 10 keer per jaar.
  • Familie: nieuws voor families met kinderen, activiteiten schoolvakanties en interessante weetjes. Verschijnt elke schoolvakantie.
  • Onderwijs: informatie over ons educatief aanbod voor het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs. Verschijnt vier keer per jaar.
  • Symposia en debatten: events en onderzoek van het Research Center for Material Culture, de onderzoekstak van het Tropenmuseum, Afrika Museum en Museum Volkenkunde. Verschijnt zes keer per jaar.

Verjaardagsfeestje

Word je 7, 8, 9, 10, 11 of 12 jaar?

Vier je verjaardag in ZieZo Marokko