Online tickets | Reserveer nu

Reserveer jouw tickets online.

Hieronder (via rode button) kun je alleen tickets reserveren voor activiteiten in het Tropenmuseum en Tropenmuseum Junior, het laden van de ticketshop kan even duren. Klik op een dag in de kalender en kijk hoeveel kaarten je nog kan reserveren per activiteit. Het is mogelijk  om tot max. twee maanden vooruit te reserveren.

LET OP: Bij het reserveren van een ticket betaal je alleen entreeprijs van het Tropenmuseum, mits anders weergegeven. Ben je in het bezit van een kortingskaart dan hoef je online geen betaling te voldoen. Bestelde tickets moeten uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de activiteit worden opgehaald bij de kassa van het Tropenmuseum. Reeds betaalde tickets kunnen wij niet restitueren.

Familiereis - alle leeftijden
Reserveer tickets voor ieder die deelneemt aan dit programma. Dit programma is toegankelijk voor kinderen van alle leeftijden en volwassenen.
Lees meer over de Familiereis

Juniorreis - 6 t/m 13 jaar
De Juniorreis is uitsluitend voor kinderen tussen 6 t/m13 jaar, reserveer daarom alléén Juniorreis-tickets voor de kinderen van die leeftijd. Volwassenen en kinderen jonger dan 6 jaar kunnen later aansluiten bij de Juniorreis en bij de kassa van het Tropenmuseum een ticket kopen voor een regulier museumbezoek.
Lees meer over de Juniorreis

Stichting Nationaal Museum van Wereldculturen

Related files

BijlageGrootte
Algemene voorwaarden | Online tickets175.18 KB

Reserveren is noodzakelijk

Reserveer jouw tickets online

Een bezoek aan ZieZo Marokko is alleen mogelijk door deelname aan een Familiereis of Juniorreis.
Wees zeker van een plek en reserveer vooraf online.

ZieZo Marokko is alleen geopend in het weekend en op alle dagen van de schoolvakanties.

Meer informatie:
088 - 0042 840 | reserveren@tropenmuseum.nl
(di. t/m vrij. 10.00 - 17.00 uur)