Programma's

Reserveer jouw ticket online

Zonder reservering kun je niet mee op reis naar ZieZo Marokko.

Reserveer jouw ticket nu online

Familiereis - alle leeftijden

De Familiereis is een (grotendeels onbegeleid) programma voor het hele gezin (adviesleeftijd 6 t/m 12 jaar). Stap in, riemen vast, op naar Marokko! Je maakt een spannende reis door de medina - een doolhof van straatjes – en een busreis dwars door Marokko. Je gaat aan de slag met mozaïek, kalligrafie, mode of keukengeheimen. Je speelt een spel dat eindigt met een vraag, die ook thuis nog stof tot nadenken geeft. Reis mee en laat je verrassen!

Let op: reserveer tickets voor iedereen deelneemt aan dit programma. Dit programma is toegankelijk voor kinderen van alle leeftijden en volwassenen.

De Familiereis start elk half uur tussen van 12.00 t/m 13.00 uur en heeft een open einde. Je kunt dus zelf bepalen hoe lang je in ZieZo Marokko blijft. Tussen 14.30 uur en 16.00 uur is de tentoonstelling exclusief voor de Junior reizigers (6 t/m 12 jaar).

Bekijk de openingstijden en entreeprijzen.

Juniorreis - 6 t/m 13 jaar

In de Juniorreis volgen kinderen een actief programma van 1,5 uur. Stap in, riemen vast, op naar Marokko! De kinderen maken een spannende reis door de medina - een doolhof van straatjes – en een busreis dwars door Marokko. Ze worden verdeeld in vier groepen en gaan aan de slag met mode, beeldende patronen, taal & schrift of de keuken van geuren en smaken. Elke groep ontmoet een eigen personage die hen persoonlijk begeleidt. Als afsluiting wordt er een lipdupfilmpje gemaakt om de reis met het thuisfront te delen.

Dit programma start om 14.30 en is alléén toegankelijk voor kinderen van 6 - 13 jaar. Na afloop van het programma zijn ouders/begeleiders van 16.00 tot 16.30 uur welkom, zodat de kinderen kunnen laten zien wat ze ontdekt hebben in Marokko. Reis mee en laat je verrassen!
Bekijk een overzicht van alle lipdubs. 

Let op: reserveer alléén tickets voor de kinderen van 6 tot en met 13 jaar. Voor volwassenen en kinderen jonger dan 6 jaar is dit programma niet toegankelijk. Zij kunnen bij de kassa van het Tropenmuseum een ticket kopen voor een regulier museumbezoek.

Reserveren is noodzakelijk

Reserveer jouw tickets online

Een bezoek aan ZieZo Marokko is alleen mogelijk door deelname aan een Familiereis of Juniorreis.
Wees zeker van een plek en reserveer vooraf online.

ZieZo Marokko is alleen geopend in het weekend en op alle dagen van de schoolvakanties.

Meer informatie:
088 - 0042 840 | reserveren@tropenmuseum.nl
(di. t/m vrij. 10.00 - 17.00 uur)

Verjaardagsfeestje

Word je 7, 8, 9, 10, 11 of 12 jaar?

Vier je verjaardag in ZieZo Marokko