Toegankelijkheid

Tropenmuseum Junior is er voor alle kinderen en families. Ook voor kinderen waarvoor het reguliere programma aanpassing behoeft. 

Schoolgroepen uit het Speciaal onderwijs.

Door de persoonlijke begeleiding door ervaren medewerkers en het actieve karakter van de programma’s kunnen we allerlei soorten groepen uit het speciaal onderwijs een onvergetelijke ochtend of middag bezorgen. Neem contact op met reserveren@tropenmuserum.nl |  088-0042840

ZieZo Marokko in Tropenmuseum junior in gebarentaal

Ontdek ZieZo Marokko in Nederlandse Gebarentaal (NGT). Om de maand kan je mee met een instaprondleiding.

Dan staat er een vliegtuig voor je klaar waarin je samen met andere kinderen en families je reis begint. Steward Serhat of stewardess Maaike is er speciaal voor jou. Ze zijn doof en verkennen graag met jou de tentoonstelling in gebarentaal. Zij nemen je mee naar de gastenkamer van Esmaa en vertellen haar verhaal onder het genot van een glaasje Marokkaanse muntthee. Vervolgens gaan jullie op stap door de medina, een doolhof van straatjes. Jullie volgen Esmaas spoor en overal is iets te doen. Je maakt ook nog een busreis dwars door Marokko. Reis mee en laat je verrassen.

  • Voor wie: iedereen vanaf zes jaar die Nederlandse gebarentaal (NGT) beheerst en families waarin een of meer kinderen NGT beheersen.
  • Wanneer: om de maand op zondag
  • Tijdstip: 13.00 - 14.15 uur.

Lees meer over ZieZo Marokko in Nederlandse Gebarentaal.

ZieZo Marokko voor scholen met dove en slechthorende kinderen

Kijk op http://tropenmuseumjunior.nl/nl/onderwijs voor ons onderwijsaanbod. Voor scholen met dove en slechthorende kinderen maken wij het reisprogramma op jullie maat nav overleg met jullie. Door de intensieve persoonlijke begeleiding en de vele activiteiten zal het een onvergetelijke ervaring zijn. 

ZieZo Marokko in Tropenmuseum Junior voor kinderen met een stoornis in het autisme spectrum.

Om een bezoek aan de tentoonstelling ZieZo Marokko voor te bereiden heeft Tropenmuseum junior een bezoekersgids ontwikkeld die in woord en beeld uitlegt wat er tijdens een bezoek aan ZieZo Marokko gaat gebeuren. Lees meer http://tropenmuseumjunior.nl/nl/bezoekersgids-autisme-spectrum-stoornis

Toegankelijkheid Tropenmuseum

Reserveren is noodzakelijk

Reserveer jouw tickets online

Een bezoek aan ZieZo Marokko is alleen mogelijk door deelname aan een Familiereis of Juniorreis.
Wees zeker van een plek en reserveer vooraf online.

ZieZo Marokko is alleen geopend in het weekend en op alle dagen van de schoolvakanties.

Meer informatie:
088 - 0042 840 | reserveren@tropenmuseum.nl
(di. t/m vrij. 10.00 - 17.00 uur)